A1DESIGN

 

Betaalbare CMS WORDPRESS websites voor elke onderneming, organisatie, instelling en uw bedrijf

Aat Oosterhof

Designer CEO

DE ERVARING SPREEKT

Hallo en leuk u te mogen ontmoeten op onze website.

Mijn naam is Aat Oosterhof zeer ervaren (ruim 40 jaar) ontwerper, tekstschrijver, fotograaf, videomaker, webdesigner, zoekmachine optimalisatie specialist, website beveiliger, hosting, e-mail hosting, promotie, reclame, grafisch, drukwerk en bedrijfsspecifieke eigen kwaliteiten.

Veelzijdigheid van de vakspecialist maakt het grootste verschil betreffende de actuele mogelijkheden en de daarin te verwerken bedrijfseigenschappen. Door de ruime praktische ervaring is de inkijk binnen het te realiseren geheel puur optimaal maatwerk.

Een Website moet aan erg veel strikte criteria voldoen om ook maar enige kans te maken op het wereldse web.
Professioneel ontwerp met alle noodzakelijke functionaliteiten en sterk onderscheidend is de kwaliteit van de vakspecialist.

Even een Website in elkaar zetten is achteraf altijd zonde van tijd, geld en de hoeveelheid van aanstaande frustraties en boosheid.
Een professionele Website met de gewenste bedrijfsidentiteit is bouwen aan het imago en gewenste toekomst van de onderneming.

Helder en nuchter allemaal maar, zo ontmoeten wij dagelijks, te vaak het onbegrip, onkunde en vooral angst voor het nieuwe en onbekende. De wereld is digitaal plat als het om kennis van zaken gaat betreffende de positie van de Website en de communicatie van het bedrijf of organisatie.

Betrouwbaarheid is daar een belangrijk onderdeel van. Dat zal mijn Website niet gebeuren..tot dat de website opeens niet meer te openen is..en dan begint de ellende. En dat kost veel, heel veel om dit te corrigeren.

Er zijn altijd vragen en de wens voor meer informatie. U kunt contact met A1DESIGN opnemen voor een goed gesprek.

Aat Oosterhof

Op afspraak is iedereen welkom.
Bij voorkeur na telefonische afspraak.

T 0592 346562 – M 0615005162

A1DESIGN

Professioneel onderscheidend maatwerk

€ 395,00 excl. btw.

COMPLETE WEBSITE*
*onder bepaalde voorwaarden